14 Apr 2014

Kattohärdelli

 

Kehikko on eräästä äitini taideteoksesta (tai sen pienoismallista) ja siitä piti tulla tuulikello pihalle. Toisin kävin kun upotin käteni rihkamalootaan joka oli seissyt koskemattomana vuoden päivät. Meidän talon lamput ovat siis tuollaisia santerin synkeitä ikilamppuja joita en uskalla näillä sähkömiestaidoilla lähteä irroittelemaan, mutta kuka kieltää tuunaamasta niitä kivoilla "varjostimilla".

Rautalangalla kiinnittelin helminauhoja ympäriinsä, ja hökötyksen pohjalle tein eräänlaisen höyhenpesän (en löytänyt liimaa joten otin sotkuisen kasan turheaa villalankaa ja teippasin höyheniä siihen juuri sen verran etteivät ne tipu tuolta kehikon raoista.) Dyykattu 70-luvun nukkesoittorasia sopi mainiosti kököttämään kaiken kruunuksi. 

Löysin askarteluarkusta unahtamiani koruja ja kuvan random-lapsesta. Siitä voisi tehdä vaikka jotain KIVAA! Oikealla näkyvistä minituteista tulee ehdottomatsti korvikset.
 Päivän hauskat videot:

5 comments :

 1. Oon aivan ihmeissäni blogisi äärellä - VIHDOINKIN tuli vastaan tällainen sisustusblogi. Sellainen, jossa ei vain osteta valkoisia 5000 euron design-huonekaluja vaan mennään rennolla otteella löysin rantein kivalla asenteella. Kiitos tästä, rupesin seuraamaan :) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, hiennoo! tervetuloa! Sisustusta tulee aika-ajoin enemmän ja vähemmän, riippuen energiatasosta ja ideoista, enimmäkseen mä vaan pönttöilen täällä :)

   Delete
 2. Kiitos noista videoista! Tykkään aina katsella (erityisesti kaljaa kitatessa) hauskoja leffaparodioita ym. Youtubesta ja nyt sain paljon lisää katsottavaa. :) Oletko muuten tutustunut Romulyylin blogiin: http://romulyyli.blogspot.fi/ ?
  Ajattelin, että voisit tykätä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voihan romulyyli, kuolasin ja kuolin! ja liityin lukijaksi, ah mitä kitsiä ja söpöstelyä <3
   Suosittelen kaljottelun seuraksi mm. https://www.youtube.com/user/CinemaSins -kanavaa, sieltä erityisesti nuo Everything Wrong With.. -pätkät, ne on hulvattomia :D

   Delete
  2. Ok, kiitos vinkistä, aloitan tutustumisen nyt. :)

   Delete