9 Apr 2014

satunnainen: occasional, incidental, accidental, casual, random, sporadic, indiscriminate, hit-or-miss


Tein ruokaa kaapista löytyvistä aineksista. Basmatiriisiä, kukkakaalia liialla valkosipulilla, ruusukaalia (vähän raakaa), raejuustoa, palanutta ja liian suolaista kirjolohta, kananmunamössöä (?) ja jotain älytöntä thai-kastiketta.
Jussin ilme oli kohteliaan välttelevä kun se varovasti näpsi poskeensa tätä moskaa.
Voi saasta kun vihaan ruoanlaittoa ja varsinkin leipomista. Monta asiaa yhtä aikaa tulella (kirjaimellisesti) josta tulee stressipaniikki. Rajatusti työtasotilaa johon yrittää niitä kuumia kattiloita ja röppösiä kippoja asetella tetristyyliin kolmannella kädellä, samalla kun joku täysin turha lisuke alkaa kärytä ja palohälytin ilmoittaa iloisesti olemassaolostaan -josta seuraa Töppersin ulvominen kun se pelkää kovia ääniä. Sotkua tulee Aina, ei nappaa sillä viidennellä kädellä pyyhkiä kastitahroja katon rajasta ja uusilta housuilta samalla kun kaapii liisteröitynyttä mössöä kattilan pohjasta ja polttaa sormensa. Ja maustaminen, mitä kukkelia! Eikö se nyt kelpaa että lorauttaa suolaa ja pippuria soppaan, pitää kaikenmaaliman hilutiluyrtit tunkea mukaan, varsinkin curry, tilli, meirami ja korianteri on mielestäni yök. 
Ja kuvitelkaa, minä olin vielä viime vuonna ravintolakoulussa, kappas kun jäi kesken!

Maanantain huippuhetket:

Panin itteni sezikkääksi. Eli kävin suihkussa ja laitoin hajuvettä.
Uuuuuh!
Uuuuöööööh....
Ahahahaha hah.
En kässää miten ne muotibloggarit osaa tän homman.
Käytiin ystäväni Marian luona ja otin kuvia sen huiskeesta asunnosta. Siis mit ihmettä, Pönttökaupungin keskustasta löytyy näinkin hienoa (joskin ränsistynyttä) arkkitehtuuria. Vaan ootellaanpa hetki niin Laakkonen rakentaa tohonkin sellasen harmaan kolmikerroksisen betonimöntin jossa on miljoonavuokrat.
Ovenkahvat on parhaita juttuja vanhoissa taloissa
Marialla on tällainen katettu terassihuone? joka on pelkkää ikkunaa ja uijuiuiu <3 
Jos joku sanoo että näytän Tarja Turuselta niin minä sanon että pyllyssäs kasvaa tarjaturunen.
Alvar. Tästä Piuhalle sulhanen ! (Paitsi Töpö saattaisi kuolla sydänsuruun)
Melkosen makee kissatorni!
Kaikenkaikkiaan ihastuttava hippikoti ja ihan asujansa näköinen.

Iltapuhteet:

Älkää kysykö.
Lisää kuvateksti..........
Tiistain meisingit:

Me vuokrattiin kirpparipöytä ensi viikolle ja eilen käytiin lapsuuden kodista myytävää etsimässä. Samaan hintaan tuli sauna, ruoka, salkkarit isolta screeniltä ja metsäretki.

Typeriä kuvia metsässä:

whööö
öhglf

...
Kuuskytluvulla kierrätys tarkoitti sitä että roskat haudattiin metsään. Stanan hipit.
Lapsena tykkäsin kiipeillä puissa enkä pelännyt mitään. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin leikkimään ajatuksella; entä jos puut ovatkin vain sellaisia maa-äidin kasvaimia ja juurellisia mustapäitä -hyiii. Aloin pelkäämään hysteerisesti isoja puita, varsinkin kaatuneita sellaisia. Sitten kasvoin aikuiseksi.
Tämä on taas tällainen selittämätön tilanne.
Tooppeers!!! Kottiin!! Herkkuja!! Kiskis!!!
Tässä on pieni osa myytävistä. (kivoimmat pullot menee olkkarin ikkunaan).
Vaatteita on kauhiast vaan epäilen ettei ne mee täälläpäin kaupaksi. Lisäksi kirjoja, leffoja, leluja, musakkia, banjo ja kosketinsoittimia sekä sisustustavaraa. HALVALLA. Me tarvitaan rahaa matkakassaan kaljaan! Joten täälläpäin olevat tyypit käykkee tsekkaa Valintakirppikseltä paikka 141, lauantaista alkaen. 
Tämmösenkin meinasin myydä mutta sisäsivuille oli piirretty merenneitoja niin ei sitten :D
Sisustusta TAAS:

Saatiin uudet nojatuolit!
kalasen sain ystävältä myöhäisenä syndelahjana, meinasin ripustaa se kattoon lentelemään
Nalle Tampereelta, Muruset-kirpparin ilmaiskorista.
LOPPUKEVENNYS!

rakeita, eniwan?
Tämmönen nukku mun vieressä, piti niellä nauru etten ois herättänyt toista.

5 comments :

 1. Ihana hippikoti ystävällä(kin)! Tuota taloa aina ohi mennessä ihastelen. Mitenköhän kauan vielä saa paikallansa töröttää.
  -Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se onkin mielenkiintoinen jutska; tuota taloa on ehdotettu suojeltavaksi, mutta omistaja ei ilmeisesti halua lähteä siihen prosessiin koska rakennustarkastajat tms tulisi tutkimaan sitä. Ja sitten selviäisi että rakennus vaatii ihan mielettömän remontin tai se puretaan. Hyvä siellä on kuulema asua, vaikkei koko talossa ole esim suihkuja ollenkaan, ja kattokin on vinossa :D

   Delete
 2. Ihanat nuo nojatuolit! Juuri tuon tapaisia olen etsiskellyt mutta ei ole osunut eteen. Tuo vanha talo on niiiiin ihana ja täynnä elämää, viis siitä,vaikka on lumityöt, putket jäässä, ei oo suihkua jne. Koti on koti siellä missä on neljä seinää ja kaikki rakkaat kaksijalkaiset ja nelijalkaiset <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne On ihanat. Äitini osti ne aikoinaan osto- ja myyntiliikkestä, kyllästyi, yritti myydä eteenpäin mutta kun kukaan ei ostanut niin me saatiin ne "ennakkoperintönä" sillä ehdolla ettei kissat teroita kynsiään niihin. Arvaapa kahdesti teroittavatko? (ne ei muuta teekään, pitänee leikata kynnet) :D

   Delete
 3. Ihanat nuo nojatuolit! Juuri tuon tapaisia olen etsiskellyt mutta ei ole osunut eteen. Tuo vanha talo on niiiiin ihana ja täynnä elämää, viis siitä,vaikka on lumityöt, putket jäässä, ei oo suihkua jne. Koti on koti siellä missä on neljä seinää ja kaikki rakkaat kaksijalkaiset ja nelijalkaiset <3

  ReplyDelete