27 Oct 2016

Duunit hoidettu

Olipas huhhuh! Syyslomaviikon aikainen laiskottelu kostautui kovana kiireenä ja stressinä viime päivät. Myönnän, olin männäviikolla myös hieman masentunut. Möllötin illat itkuisena kotona enkä saanut tehtyä mitään järkevää. Mutta tällä viikolla oli ihan pakko napata niskasta kiinni ja ryhtyä töihin, deadline sykki takaraivossa sen verta kovaa. Tuli sellainen Ai kän duu it -olo, ja kuinkas kävikään; sain urakan valmiiksi! Siis runokirjan taiton ja kuvituksen. 

Nyt on, sanoisinko, letun hyvä fiiwis.


Meno-paluu Mustaan mieleen -teos on Raino Harisen kolmessa osassa kirjoittama runokokonaisuus ja julkkarit meillä on joulukuussa. Sinne pitäisi kehitellä ohjelmaa, saap nähdä esiinnynkö itse vai ulkoistanko homman jollekin muulle, muusikkoja kaveripiirissä on niin paljon.

Tässä on mun tietsikka ja työpiste.
Mulla on tosiaan työpaikalla tonttujentekotila mutta ajattelin irtisanoa sen ja siirtyä tekemään patsaita uuteen kotiin. Siellä kun sattuu olemaan iso huone ylimääräisenä. Jatkan toki sisäsiistiä tietsikka- ja piirustustyötä edelleen Woutilassa, vuokra ei oo paha ja työkaverit on edelleen muiskeita. On ihan huippua kun voi mennä töihin, tehdä töitä (ei voi katella netfliksii kun muut tekee töitä ja ois noloo laiskotella) ja lähteä töistä jättäen hommat sinne odottamaan seuraavaan päivään. Ei mulla kotona onnistus näin tehokas työskentely.

Jossain välissä pitää tietty ottaa selfieitä:
Oranssi lempihattu on Irlannista. Siinä on joku likaläntti ja sain halvennuksella siksi koska.
Viime lauantain teatterienskari oli huippu (Joensuun kaupunginteatterin Koukussa-farssi)
Nauroin kyyneleet silmissä, huhhuh kun hyvät näyttelijät on hyviä.

myh ennen showta
Eilen oli tarkoitus viettää ystävän kanssa pakkailuiltaa punaviinin ja pitsan säestyksellä.
Mutta sainpas kotiin tultuani viestin että treenit ois Just kohta. Kaveri messiin ja treenikselle siis, huomenna alkaisi äänitykset. Jännättää!

VanhaTyttö-seleffie
Tänään vietän itseni hemmottelu- sekä kotini siivous-illan. Joskin seiskalta olisi taas harjoitukset mutta ne meneepi toisella kädellä.

Muisk!

No comments :

Post a Comment